Sørby VVS & El-Service udvider med to VVS- og en El-Virksomhed

31 juli 2024

Vi afslutter sommerferien på den bedst tænkelige måde ved at byde velkommen til syv nye kolleger, da Sørby VVS & El-Service hen over sommeren har udvidet med;

  • Andersen & Dühring VVS i Korsør v/ Michael Andersen, fra 1. august 2024
  • Bilenberg EL i Slagelse v/ Thomas Bilenberg, fra 1. august 2024
  • Næsby VVS & Varmeservice i Slagelse v/ Per Larsen, fra 1. juni 2024

Stærkere og større inden for VVS og El
Andersen & Dühring VVS og Næsby VVS & Varmeservice er kendt for deres høje kvalitet inden for VVS, fjernvarme og varmpumper og med fokus på den grønne omstilling.

Bilenberg EL i Slagelse er kendt for sine kvalitetselinstallationer, solceller og luft-luft varmepumper, også med fokus på den grønne omstilling.

Alle 3 virksomheder bringer stærke kompetencer og stolte traditioner med sig, og som Sørby VVS og El-service ser frem til at integrere i forretningens fremtidige leverancer og arbejde hos kunderne.

Med tilføjelsen af de dygtige og kompetente medarbejdere fra Andersen & Dühring VVS, Bilenberg EL og Næsby VVS & Varmeservice består Sørby VVS og El-service nu af 37 ansatte som er uddannet VVS’ere, elektrikere og administrative medarbejdere.

Der vil fortsat være lokationer i Korsør, i Næsby Strand og på hovedkontoret i Sørby.

Udvidelsen vil styrke vores nuværende forretning og gøre det muligt at reagere hurtigere på serviceopgaver og stille stærke teams til større entreprisearbejder.

Fælles værdier og ambitioner
Direktør Kim Rohrberg og Bestyrelsen i Sørby VVS og El-service udtaler;

Udvidelsen understøtter Sørby VVS og El-service’s vækststrategi og er en naturlig del af forretningens konstante udvikling, hvor væksten drives af et stort fokus på den grønne omstilling og energibesparende løsninger

Sammenstemmende siger de 3 direktører, Per, Michael og Thomas om udvidelsen;

Sammen med Sørby VVS & El-Service opnår vi større styrke inden for VVS og El. Det giver flere muligheder og gavner både nye og eksisterende kunder. For medarbejderne betyder det flere udviklingsmuligheder og udfordringer

Det betyder udvidelsen for nuværende og kommende kunder
Sørby VVS og El-service har nu flere hænder og hoveder til at udvikle miljørigtige og energibesparende løsninger indenfor VVS og EL til private, erhverv og offentlige kunder på Fyn og Sjælland.

Ellers er alt som du kender det: kompetent faglighed, dygtige folk og god service

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne sige tillykke, så kig forbi, eller giv os et ring.

Har du brug for en VVS’er ?

Indtast dit navn og telefon nummer og tryk send, så ringer vi dig op.

Navn

Telefon